Sponsors

Armada Music

Armada is een Nederlands platenlabel dat zich specialiseert in het uitbrengen van elektronische muziek. De naam Armada komt van de eerste twee letters van de namen van de oprichters: Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis. In december 2015 won het lable voor de vijfde achtereenvolgend jaar de Best Global Record Label award tijdens de International Dance Music Awards. Het label brengt van ongeveer 160 artiesten muziek uit. Onder andere van Above & Beyond, Armin van Buuren, Hardwell, Paul van Dyk en W&W.

Sponsors

Ziggo Dome

SponsorsDe Ziggo Dome is een indoor Arean in Amsterdam met een capaciteit van 17.000 stoeltjes. In juni 2012 werd de arena geopend en sindsdien treden er veel grote artiesten op waaronder Madonna, Lady Gaga, Chris Brown, Beyonce, U2, Anouk en nog veel meer.

 

 

 

 

 

NPO 3FM

3FM is een radiozender van de publieke omroep NPO. Op de zender wordt een combinatie van hits, alternatieve- en rockmuziek gedraaid. Op 11 oktober 1965 werd 3fm gelanceerd on der de naam Hilversum 3 en later Radio 3. De zender moest een alternatief voor het populaire radiostation Radio Veronica worden.

Sponsors

 

ID&T

ID&T is de organisator van meerdere evenementen in Nederland en het buitenland. Begin jaren 90 werd het opgericht door Irfan van Ewijk, Duncan Stutterheim en Theo Lelie. Alle drie hadden ervaring in het organiseren van house, techno en trance evenementen. Het eerste evenement dat door ID&T werd georganiseerd was The FInal Exam in de Utrechtse Jaarbeurs. Het evenement trok ongeveer 13.000 bezoekers. Vandaag de dag is ID&T een van de grootste dancefeest organisatoren van Nederland. Jaarlijk vindt Sensation in Amsterdam Arena plaats dat 40.000 mensen trekt. Ook organiseert het bedrijf Nederlands oude muziekfestival, Mysteryland, dat ook in New York wordt gehouden.

Sponsors