Interessante Links

Op deze pagina vind je links die interessant kunnen zijn.

Spotify

LinksSpotify AB is een Zweeds muziek streaming bedrijf. Spotify heeft apps die beschikbaar zijn voor Microsoft Windows, Apple macOS en Linux Computers. Ook Android en IOS telefoons kunnen de app downloaden. In de app kan je naar 30 miljoen nummers luisteren. Afhankelijk van je abonnement kan je onbeperkt en zonder reclame naar muziek luisteren. De gratis versie kan je op je mobiel alleen nummers op shuffle modus beluisteren. Bij de betaalde versie heb je geen reclame en kan je HD audio downloaden.

Ticketmaster

LinksTicketmaster Entertainment Inc is een Amerikaans ticket verkoop en distributie bedrijf. In 2010 werd het samengevoegd met de evenementen organisatie Live Nation. Het bedrijf is de primaire verkoper van tickets voor evenementen in Amerika.

Soundcloud

LinksSoundcloud is een online audio distributie platform uit Berlijn. Dankzij het platform kunnen gebruikers eigen muziek uploaden, opnemen, promoten en delen. In 2007 werd Soundcloud in Stockholm opgericht door Zweedse sound designer Alexander Ljung en artiest Eric Wahlforss.

Bose

LinksBose staat bekend om hun premium speakers en hoofdtelefoons. In 2015 werkten er ongeveer 11.700 mensen bij het bedrijf. In 2011 werd een groot deel van de aandelen aan het Massachusetts Institute of Technology geschonken. Bose installeert ook audio producten in auto. Zowel luxe modelen als standaard modellen.