Wereldreis

Win een Muzikale Wereldreis met 3FM en Evisumservice

Dit jaar organiseren wij samen met onze sponsors 3FM en Evisumservice een muzikale wereldreis.  De winnaar gaat samen met een vriend(in) naar in totaal 7 concerten van de allergrootste artiesten. De winnaar gaat naar de concerten van Maroon 5, Drake, Coldplay, Ariana Grande, The Weeknd, Bruno Mars en Robbie Williams. Om het nog mooier te maken vlieg je naar 7 verschillende steden waar de optredens worden gehouden. Je vliegt Sydney, Tokyo, Parijs, Toronto, Sint Petersburg, Cincinnati en Rome.

Wereldreis

Verblijf tijdens de wereldreis

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je tijdens de muzikale wereldreis in de beste hotels verblijft op kosten van onze sponsors. Tijdens de vele vluchten die je maakt wordt je als een ware artiest behandeld. Privacy, champagne, eerste klas dinner, lunch en ontbijt zitten allemaal in het pakket. Ook tijdens je verblijf in de verschillende hotels word je in de watten gelegd. Zo verblijf je onder andere in het Shangri-La Hotel in Sydney, het Four Seasons Hotel in Toronto en het Park Hyatt Tokyo hotel.

Wereldreis

Alles word voor je geregeld.

Het enige wat je mee moet nemen is je paspoort en een goede dosis enthousiasme… kleren zijn misschien ook handig. Zoals je weet of misschien niet. Heb je voor verschillende landen een visum nodig als je ze bezoekt. Voor deze wereldreis heb je visums nodig voor Australië, Canada, Amerika en Rusland. Dankzij onze sponsor Evisumservice kunnen wij de ESTA aanvragen. Je hoeft zelf dus geen ESTA voor Amerika aan te vragen, wij regelen alles voor je.

WereldreisWat moet je doen om deze reis te winnen. Wij hebben op youtube een video geupload van ruim 400 uur. In deze video zijn er 14 vluchtnummers verwerkt. Elk voor de vlucht die je zal maken tijdens deze reis. De eerste die alle 14 nummer weet te ontdekken en belt naar de studio van 3FM wint de reis en mag samen met een vriend(in) de wereldreis maken. Tijdens de ochtend show van 3FM worden er steeds tips gegevens waardoor je de vluchtnummers makkelijk kan vinden.

Wereldreis data

  • Maroon 5, 3 maart, Cincinnati, US Bank Arena
  • Drake, 14 maart, Parijs, AccorHotels Arena
  • Coldplay, 19 april, Tokyo, Tokyo Dome
  • Ariana Grande, 15 juni, Rome, PalaLottomatica
  • The weeknd, 29 juli, Sydney, Allphones Arena
  • Bruno Mars, 27 augustus, Toronto, Air Canada Centre
  • Robbie Williams, 7 september, Sint Peterburg, Ice Palace

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *